

Great Ormond Street **NHS** Hospital for Children

NHS Foundation Trust

Meeting Agenda 5 October 2019 – Weston House Lecture Theatre

TIME		TOPIC	LEADER
10:00	15 min	Meet & greet in Weston House	
10:15	15mins	Welcome and icebreaker	Chair
10.30	45min	Exec Q&A	Alison Robertson Chief Nurse
11.15	15min	Break	
11.30	1hr	Care Quality Commission (CQC) – Hospital inspectors would like to ask you about your experiences of GOSH	
12.30	1hr	Lunch	
13.30	1hr	Catering update and menu testing (TBC)	Catering manager
14.30	15min	Break	
14.45	1hr	Social Media and Safeguarding How do we stay safe online?	Lauren Whyte Nurse Specialist Safeguarding
15.45	15min	Evaluations and AOB	
16.00		Close	

Please note; the details such as timings on this agenda may change.