

## Great Ormond Street **NHS** Hospital for Children

NHS Foundation Trust

## Meeting Agenda 6 April 2019 – Weston House Lecture Theatre

TIME		TOPIC	LEADER
10:00	15 min	Meet & greet in Weston House	
10:15	15mins	Welcome and icebreaker	Ali, Chair
10.30	1hr	Little Angel Theatre – Transition performance (TBC)	Susie Hall, GOSH Arts
11.30	15min	Break	
11.45	45min	OCS helpdesk message	Kyle Durkin, Estates & Facilities
12.30	1hr	Lunch	
13.30	45min	Pals and Complaints procedure for young people	Nigel Mills & Kimi Dial, Pals
14.15	15min	Break	
14.30	1hr 15min	Electronic Feedback App - RL (TBC)	Suzanne Collin, Patient Experience
15.45	15min	Evaluations and AOB	
16.00		Close	

Please note; the details such as timings on this agenda may change.