

## Great Ormond Street **NHS**Hospital for Children

**NHS Foundation Trust** 

## Meeting Agenda 26 January 2019 - Weston House Lecture Theatre

| TIME  |               | TOPIC  | LEADER   |
|-------|---------------|--|--|
| 10:00 | 10min         | Meet & greet in Weston House   |  |
| 10:10 | 5mins         | Welcome  | Ali, Chair                                       |
| 10.15 | 1hr           | Tour of Zayed Centre for Research (TBC)  | Skanska  |
| 11:15 | 10min         | Break  |  |
| 11.25 | 45min         | New health technologies  Explore and experience new technology for physio patients and give feedback to the team | Gill Waite/Deepti Chugh - Physiotherapists       |
| 12.10 | 50mins        | Lunch  |  |
| 13.00 | 2hrs<br>50min | Studio Hato and GOSH Arts – Creating artwork to help patients transition to adult care                           | Studio Hato and<br>Caroline Moore (GOSH<br>Arts) |
| 15.50 | 10mins        | Evaluations and AOB  | Ali, Chair                                       |
| 16.00 |               | Close  |  |

Please note; the details such as timings on this agenda may change.