

Great Ormond Street **NHS** Hospital for Children

NHS Foundation Trust

Meeting Agenda July – Weston House

TIME		TOPIC	LEADER
10:00	15 min	Meet & greet	
10:15	10mins	Welcome and news	Faiza
10:25	55mins	Activity Centre – Improvement Workshop	Chloe Macleod/Aoife O'Connor
11:20	10 min	Break	
11:30	45mins	EPR	Kirsty Woodbridge
12.15	60 min	Lunch	
13:15	90mins	GOSHArts - Transition	Nigel Mills and Caroline Moore
14:45	15	Break	
15.00	45mins	Q&A with NED	Amanda Ellingworth
15:45	15mins	AOB and Evaluations	Faiza
16:00		End	