

## Great Ormond Street **NHS** Hospital for Children

**NHS Foundation Trust** 

## Meeting Agenda 19 August – Weston House Lecture Theatre

TIME		TOPIC	LEADER
10:00	15 min	Meet & greet in Weston House	
10:15	15	Welcome	Faiza
10:30	20	ТВС	
10:50	10 min	Break	
11:00	60 min	PICU, HDU and Special Surgery consultation – Sophie Solti	Sophie Solti
12.00	60 min	Lunch	
13:00	60 min	Gardens tour	Keith Norris
14:00	45 min	Q&A with Ward Priestman Director of ICT	Ward Priestman
14:45	30 min	History of GOSH	Nick Baldwin
15:15	45	National YPF	Fiona
16:00		CLOSE	

Please note; the details such as timings on this agenda may change.